Служил съм 5 години в Белене като надзирател, и честно да ви кажа, там някой дето да не е бил тежка доза престъпник, не съм видял. Това коментира пенсионираният полицай Йонко Балканов във Фейсбук след позорното предаване за "престъпленията на комунизма" по БНТ, в което участваха само соросоиди и платени антикомунисти и се получи супер едностранно послание.

"Преди мен другите надзиратели казват, че от време на време имало и някой политически затворник, но това е било рядкост. Освен това политическите са се ползвали с привилегии и бързо са ги извеждали по други затвори." - твърди надзирателят, който по-късно продължава работа в системата на МВР.

"В България не е имало никакви репресии, това са глупости. Не е имало, просто защото народът ни от векове е свикнал да върви след победителя. Затова и нито е имало кой знае каква съпротива срещу "фашизма", нито пък после някой е оспорвал социализма." - каза Балканов.

В Белене бяха хора, които си заслужаваха това. Убийци, изнасилвачи, рецидивисти, едри крадци. Това бяха там. Сега като гледам имената на "репресираните", и ми става жал за тази държава. 

Не знам има ли друга държава по света, където имена на криминални типове да са сложени на паметници и изкарани борци за свобода. "Какви борци за свобода са тия, някои аз лично съм ги виждал. 
Пълни боклуци, не можеха да четат, не знаеха кой е Ленин и кой е Сталин. Някакви скудоумни изпечени престъпници, които никога не са се интересували от политика, сега са герои на анти-комунизма. Имената им са на паметника пред НДК" - коментира Балканов.
През комунизма, половината комунисти бяха с буржоазно потекло. Точно както сега повечето капиталисти са с комунистическо. 

Никой никого не е репресирал. Като падна Бай Тошо, новите решиха да измислят митове и легенди. Така Бай Тричко - "пишката" (извинения за думата - бел.ред.) се оказа борец с комунизма. А той тоя човек май болен беше. 
Само за жени мислеше и беше изнасилил единайсет. Може би е трябвало в лудница да го пратят, а не в Белене. Ама чак да излезе борец с народната власт..." - каза с насмешка пенсионираният надзирател...


Г.Н.
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇
СЛЕДВАЩА ПУБЛИКАЦИЯ>>>

0 Коментари:

Post a Comment

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ НА САЙТА