Господа политици, говорите, че фашизъм у нас не е имало. А загинаха поети като Гео Милев, Никола Вапцаров, целият партизански отряд „Антон Иванов”, други отряди и чети.

Доведоха страната ни до разруха - индустрия, селско стопанство, здравеопазване. Ние се гордеем с европредседателството. Седнете и кажете, господа, стига вече омраза, стига вече презрение.

1 февруари бе обявен за ден на омраза против комунизма. И какво спечелихме? Отново омраза на десни срещу леви.

Дайте малко спокойствие на този изстрадал народ. Какво може да се направи, за да заживеят хората щастливо? Помислете какво трябва да се направи с тези, които окрадоха държавата, защото сега в България почти 100 хил. живеят в охолство и почти 6 мил. и 900 хил. живеят в мизерия. Чудя се управляващите защо не потърсят помощта на президента на България. Той може да помогне при решаване на много въпроси, а го държат като че ли нарочно изолиран. Та г-н Бойко Борисов заяви по телевизията, че между него и президента няма никакви проблеми и се разбират и контактуват много добре. Стига г-н Цветанов и г-жа Цвета Караянчева са се занимавали с него. А г-н Плевнелиев не усеща ли, че неговата песен отдавна е изпята.

Димитър Христов – Байкала, Бургас
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇
СЛЕДВАЩА ПУБЛИКАЦИЯ>>>

0 Коментари:

Post a Comment

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ НА САЙТА