Всичко ще се разтопи като лед, само славата на Владимир ще оцелее


Британският вестник Еxpress реши да припомни едно от предсказанията на Баба Ванга, според което Русия ще управлява света.

Британската медия припомня, че на Баба Ванга се приписват много успешни предсказания: сляпата пророчица от България е познала атентатите от 11 септември, първия цветнокож президент на САЩ, Брекзит и дори възхода на "Ислямска държава". Според последователите на пророчицата от Петрич нейните предсказания се сбъдват в 85% от случаите. 

През 1979 г. Баба Ванга казала, че "всичко ще се разтопи като лед, само едно ще остане незасегнато - славата на Владимир, славата на Русия. Русия не само ще оцелее, тя ще стане господар на света", пише вестник Еxpress. 

Предсказанието на Баба Ванга е направено пред руския писател Валентин Сидоров, който го публикува в книгата си "Людмила и Ванга". Не се знае кого е имала предвид, като е говорила за Владимир, но първото име на Путин е точно такова, споделят от британския таблоид. 

Пророчицата е направила предсказанието си, вещаейки бъдеща трета световна война. Според британците вероятност за такава има - напрежението между Русия и Запада достигна нова връхна точка след отравянето на двойния агент Скрипал на територията на Обединеното кралство. Малко преди това пък Путин представи новите си супероръжия. 
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇
СЛЕДВАЩА ПУБЛИКАЦИЯ>>>

0 Коментари:

Post a Comment

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ НА САЙТА