Източник на снимките: photoarhiv-todorslavchev.com
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇
СЛЕДВАЩА ПУБЛИКАЦИЯ>>>

16 comments:

 1. Гласувахме като нормални хора в нормална държава.Никой не ни е карал под строй.Е хайде демократи накарайте сега днес някой да се весели в двора на училището където гласуват.Можем да се оправим само ако се появи нов Пиночет и виновните за този преход към нищото да не лежат в затворите а да сублимират/няма да ги храним/.

  ReplyDelete
 2. Ха хааааа.... какво гласуване едно време бе ? Нямаше никакво гласуване, защото имаше само една бюлетина. Е голям избор няма що.
  Няма нищо по-отвратително от социализма. Егати подигравката бяха тези "избори".

  ReplyDelete
  Replies
  1. Като си идиот по рождение , що не си траеш , ами си тръгнал да демонстрираш идиотизма си пред цял свят ?!?

   Delete
 3. Казвате че тогава не е било гласуване-нямало е избор. Е сега млади "човече" имате голям избор да ровиш по кофите,да се самозапалиш, да скочиш под влака или нещо по-приятно да минеш през парка по-късно и да те" уважат".По времето на социализма или сте бил хлапак или по-голям ,който освен фекалии не е дал нищо на тази държава.,в която ние изграждахме ,строихме.и единствената грешка е че покрай нормалните сме създали и такива недоразумения като вас./ е във всяко стадо си има и мърша.И все пак вие не сте виновни такава бе целта на всички управляващи-да ви опростачат и зомбират за да могат да ви водят за носа докато те се награбят.Но идва видов ден.Повярвайте.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Стига с това ровене по кофите и ако обичате по-възпитано. Ако хора с такова възпитание и култура са строили социализма, то е ясно защо и резултатите бяха толкова печални. Вижте охлузения вид на града, където" съзидателите" играят хорото на триумфа. На избори се ходеше задължително и бюлетината беше само една. Ако сте били толкова добри, защо не давахте право на избор?

   Delete
  2. София никога не е била по-охлузена от сега. Новите сгради, които недоклатени архитектчета нацвъкаха, са извънредно грозни и некачествени (с редки изключения). Старите не се подържат и се рушат. А хора с образование и добро възпитание ровят по кофите, защото зомбирани типове с промити мозъци получиха "право" на избор. И какво точно депутатско изчадие може да изберем? Между олигофрен, кретен, дебил, малоумник, мошеник, мутра или национален предател? Голям избор, няма що!

   Delete
 4. А бе боклук с боклуците (до тоя горе) ти ли знаеш кой съм и какъв съм бил по времето на социализма ? В момента съм на 62 години,а по времето на социализма бях зам.ген.директор на едно обединение. А ти сега си цървул и тогава си бил такъв и винаги ще бъдеш.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Излиза, че сте били директор на трийсетинагодишна възраст. Нещо твърде млад за такава длъжност без някакви специални гимнастики. А и езикът, който държите не отива на човек заемал подобна позиция. Всъщност е точно езикът, който партийно израснали кадри, прескочили много стъпала, държат към хора, които считат за по-слаби.

   Delete
  2. Боклук ще викаш на сина си и на дъщеря си, г-н зелени чорапи, кремълски подлец. Добре, че има нет днес, та да видим защо аджеба тоя социализъм така шумно рухна, не - сгромоляса се, а именно - защото такива илитерати като тебе и "професор" Дуранкев по сАвецки учебници сте управлявали нещо, на което в една нормална (разбирай западна) държава няма да ви пуснат да прекрачите дори портала. Заради тебе и такива като тебе сме на тоя хал, а най-вероятно и заради баща ти, който е обирал мандри или клал "фашисти" или и двете...

   Delete
 5. Слушай, бе,Чалгар долен: Заради такива като теб(ти знаиш ли КОЙ съм) сме на това дередже! Ти си от боклуците, защото сте психопати и мислите само за гъза си.

  ReplyDelete
 6. Слушай човече дето си на 62г. и си бил някой. А защо не кажеш че за да си бил някой е трябвало "по онова време да си бил член на БКП - и за да се издигнеш до зам. ген . директор си близал много комун. задници. Е аз поне сам на 80 г. бил сам инженер с 2/две / висши образования и сам проектирал и строил това срещу което сега лаеш.Е като гледам по-млад си от мен /но да не забравяме че по-младите са по-кекави значи скоро тю-тю и до края си със злоба ще си отидеш.Жалко. Е еди боклук по-малко.

  ReplyDelete
  Replies
  1. "Мили " идиоти , на този хал сте НЕ заради 62-годишният господин , а заради собствената си неграмотност , арогантност , невежество , наглост , алчност , продажност и т.н. Това са все ваши лични качества , за които не е виновен 62-годишният г-н ! Почетете книгата "Експерти на прехода" от Достена Ангелова Лаверн и тогава отново можем да поговорим за миналото ...

   Delete
  2. Ако ТИ си на 80 години , то значи , че хуят ми е дълъг 2 /два/ метра !?!?!? ЗАПОМНИ , ЧЕ ЗА ЗАМ. ДИРЕКТОР НЕ СЕ ИЗИСКВАШЕ ЧЛЕНСТВО В БКП !!! ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ТЯХ БЯХА БЕЗПАРТИЙНИ !!!!!!!!!!!!! Като ти гледам правописа , ти и средно образование нямаш ! Да ти еба майката , недорасло и недоучило педерастче !

   Delete
  3. Достена не беше ли тази, на която майка и обясняваше как се убеждават бобовдолски миньори да гласуват на избори. Мисля,че няма да прочета книгата.

   Delete
  4. Членство в БКП може да не се е изисквало, но завършен курс по майсторско псуване-очевидно. Ако Вие сте този зам. директор явно сте били много красноречив с подчинените си. Определено още Ви помнят.

   Delete

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ НА САЙТА