ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇
СЛЕДВАЩА ПУБЛИКАЦИЯ>>>

9 comments:

 1. В селските бакалии през 1983 г. нямаше НИЩО.

  ReplyDelete
 2. Като ти гледам коментара, и през 1983 г. и сега в главата ти няма НИЩО :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Сравни една селска бакалия от 1983 г. с едни кореком от 1983 г.. За едни можеше, за други - не! Това, защото всички бяхме равни, ама някои по-равни от другите. Аре у лево...

   Delete
  2. Не се излагай бе младеж...

   Преди да пишеш, първо се осведоми малко...недей да повтаряш всичко какво то си чул...

   Ай сиктир оттука...

   Delete
  3. Като говориш за осведомяване, най-добре, ти се осведоми дете на демокрацията родено след 1989-та година. Защото само ще ти кажа, че именно по това време, отлично си спомням нямането по магазините. Още преди 89-та година беше с купони. Така че, излагацията е за такива носталгици, облъчващи онези зомбита, който с умиление си спомнят какво е било. Живля съм тогава, и го знам че за едни имаше лъскави стоки, а другите от бакалиите, соц стоките. Аман от соц простащина, колко е било хубаво, а магазините си бяха действително празни.

   Delete
 3. Живял съм на село (даже не село а малко градче) преди 1989 год. Снабдяването беше катастрофално. За най-елементарните неща ходехме да купуваме от окръжният център. Първият коментар е най-точен нямаше нищо.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Сега като има всичко, можеш ли да си го купиш???

   Смешник...

   Delete
 4. Снимката е обикновен фалшификат. Не че е манипулирана а е кадър от филма "Вилна зона". Това е актьор а не продавач. За последен път предупреждавам 19 годишното келеме което държи сайта да спре да лъже и да разпрострнява комунистическа пропаганда. Много добре знаем къде и ако продължава да качва откровени фалшификати ще го пратим при Путин на части.

  ReplyDelete
 5. яж му 19-годишния на админа. знаеш къде е толкова колкото знаеш монголски...

  ReplyDelete

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ НА САЙТА