ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇
СЛЕДВАЩА ПУБЛИКАЦИЯ>>>

7 comments:

 1. Къде са "младите и образовани" коментатори,да видят разрушенията от нашите нови приятели и да отговорят къде е същото от Съветската армия която наричат "поробители"?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Доколкото знам България първа обявява война на Америка и Англия и не е викала СССР по нашите земи. Разрушенията нанесени от руската 45 годишна окупация са много по-трудно отстраними. Те са ментални, морални, интелектуални и прочие. Да не говорим, че нашите атлантически приятели са нации подредени, иновативни, индустриални и организирани и има какво да научим от тях. Вие ми избройте три руски индустриални стоки, които сте си купили в последните три години, без водка и газ. Факт е, че руснаците бягат от Русия да живеят у нас, а не обратното. Не е лошо да се поинтересувате за числеността на руската трайно преселила се у нас общност.

   Delete
  2. Рака причинен от продуктите на атлантиците е много иновативно.

   Delete
  3. Съгласен. Преселвате се сред биоразнообразието на тайгата в Сиктивкар в Русия и няма рак, няма ебола. Е... може би цироза...

   Delete
  4. Никой не говори за преселване...

   Delete
 2. Може би някъде на "Леге", или "Съборна"?

  ReplyDelete
 3. Сегашните поражения, нанасяни ни от нашите американски и еврогейски "приятели". са много по-страшни от бомбардировките. За съжаление в момента те не са видни за повечето хора, но ще се стоварят с цялата си тежест много скоро. Превръщат ни в злобна, зомбирана и лишена от всичко човешко нация. Хора се избиват за едно парко място и дори за по-маловажни спорове, които преди се решаваха просто с едно "извинявай".

  ReplyDelete

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ НА САЙТА