ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇
СЛЕДВАЩА ПУБЛИКАЦИЯ>>>

12 comments:

 1. Показателен е на заден план човекът с фуражката ... Всички напред, а той - личното селфи. И сега му правим "бележки", а той си слушка човекът зад кадър.

  ReplyDelete
 2. този ми прилича на плевнелиев

  ReplyDelete
 3. Оръфляк!
  Такива в казармата бяха пълни аутсайдери, разбира се ако мама и тате не са "някакви"!

  ReplyDelete
 4. takiva gi polzvahme za delfini v kazarmata

  ReplyDelete
  Replies
  1. Защо сте тормозели хората, които не са били назобани бичемета като вас? Не всеки може да си "позволи" да учи в спортно училище и като завърши от него да става само бачкатор на строеж.

   Delete
  2. За това армията ни беше и е на такова дередже. Повечето "истински" военнослужещи използваха казармата за избиване на комплекси, понеже извън казармата са кръгли нули и никой за нищо не ги бръсне. Освен хумористите да съставят вицове за тях. Сега като чуя някой да жалее за родната казарма, 100% е бивш празноглав войник, отбивал военната си служба единствено забавлявайки се с "делфини".

   Delete
 5. За това армията ни беше и е на такова дередже. Повечето "истински" военнослужещи използваха казармата за избиване на комплекси, понеже извън казармата са кръгли нули и никой за нищо не ги бръсне. Освен хумористите да съставят вицове за тях. Сега като чуя някой да жалее за родната казарма, 100% е бивш празноглав войник, отбивал военната си служба единствено забавлявайки се с "делфини".

  ReplyDelete
 6. Това не е казармата. Това е една още по-голяма дивотия "военното обучение" в средното училище. Ходеше се две седмици на военен лагер. Много приличаше на "хитлерюгенд", униформи, под строй, знамена стрелба с оръжие и др.

  ReplyDelete
 7. Смешникът си е смешник, независимо какъв пост заема.

  ReplyDelete
 8. Роската ... !!!

  ReplyDelete
 9. пълен идиот - и тогава и сега...президент...пфуууу

  ReplyDelete
 10. активен комсомолец и строител на светлото бъдеще.... като сега....

  ReplyDelete

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ НА САЙТА