ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇
СЛЕДВАЩА ПУБЛИКАЦИЯ>>>

28 comments:

 1. Спомени !Банката ни даваше накакви валутни бонове а не нормална валута да пазаруваме от Кореком и до днес не разбрах съкращението на кои думи е?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Кореком (съкр. от фр. Co(mptoir de) re(présentation et de) comm(erce) - дирекция за представителство и търговия)

   Delete
  2. По-скоро тезгях... :)

   Delete
  3. Що Ви даваше банката бонове, а на мен нищо не даваше!?

   Delete
 2. КОРЕкция на КОМунизма

  ReplyDelete
  Replies
  1. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Delete
 3. Съкращението беше БОН :)

  ReplyDelete
 4. И като гледам снимката от мания към какви боклуци сме изпадали...

  ReplyDelete
 5. Тогава като отидеш и си купиш Хитачи , например , си сигурен , че е произведено в Япония , а не на някой кораб в Индийския океан ...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Това няма нищо общо с комунизма и с кореком като цяло техниката в света се премести да се прави в китай така, че коментара ти не е уместен.

   Delete
 6. Нали пак са същите на власт комунистически боклуци.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Боклук си ти! Какво си направил до сега?

   Delete
  2. дете на майка ти съм направил

   Delete
  3. До тоя дето вика боклук си ти.
   Мненията са като задниците,всеки има едно,но
   na maikati e naigolqmo

   Delete
 7. I cigarite i pitietata bya originalni - ne garajno proizvodstvo ili car Kiro!

  ReplyDelete
 8. В последните години и в Кореком имаше Хитачи-та сглобени в Сингапур.

  ReplyDelete
 9. Де****ба тая комунистическа измет дето беше измислила тази простотия Кореком. За едни имаше за други нямаше, това може да се роди само в празната глава на някой виден комуняга, някъде по върховете. Да казваш, че запада е лошо нещо и в същото време да зареждаш магазини в собствената си държава със западни стоки, които са по хубави от собственото производство, и за капак на всичко да не даваш на всички да купуват от тези стоки. Просто по по-тъп начин няма как да го измислиш. Но какво може да се очаква от мръсната комунистическа измет която ни управляваше тогава, и сега. Добрия комунист е мъртвия комунист.

  ReplyDelete
  Replies
  1. браво братле много точно го каза

   Delete
 10. До Цветан Симеонов – голямата драма на България е, че такива тъпанари като тебе взимат отношение по теми, от които си немат и грам представа за какво става на въпрос. А може би си много малък-това би обяснило нещата. Кореком е организация, създадена да прибира паричките на чужденците, които по един или друг начин пребивават/преминават през България. За всички, които искат да разберат какво всъщност представлява кореком – моля: http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=276267. А Цветан Симеонов и да е..е или да не е..е все тая – се ше си остане тъпанар !!!

  ReplyDelete
 11. Бухахаха! По-голяма глупост не бях чувала отдавна. А защо не можеха българите да пазаруват от там? А защо чужденците не купуваха великата продукция на великия соц-строй. Защото беше пълен боклук, затова. Ни кафе, ни шоколад като хората, за алкохол да не говорим. Пък техникааа...

  ReplyDelete
 12. Лелеее, за какви тъпотии се карате.......това е минало бе хора ,продължавайте на пред!!

  ReplyDelete
 13. До Бухахаха.Не си чувала защото явно си малка.Българите които работеха в Ирак,Либия ,Мозамбик,Куба - въобе навсякъде извън България получаваха заплати в долари.Тези които работеха в СССР - в преводни рубли.Всички тези валути трябваше да има къде да се реализират на територията на НРБ.Между другото в НРБ земеделски производители които произвеждаха немасова продукция - например копринени буби,мед с високо качество, работеха в планински и полупланински райони и в Странджа и Сакар получаваха бонове с които се пазареше в Кореком.
  Бухахаха - направи ли ти впечатление че става въпрос само за българи които са РАБОТИЛИ. Не за българи които са имитирали работа срещу заплата.За трудови хора - не за завиждащи лентяи.
  Чужденците купуваха тогава , купуват и сега.Защото реално работещите хора и качествено работещите българи и тогава и сега произвеждат неща които се търсят и се продават добре.Да - кафе нямаше - но на истински работещите хора не им оставаше време за кафе - за тях кафето беше ритуал с приятели а не основна дейност през деня.Шоколад се правеше от истински продукти а не от ГМО заместители.И беше в пъти по-вкусен от сегашните .След идване на "демокрацията " едни от първите продадени заводи бяха тези за шоколадови изделия.Сигурно защото от шоколад не се печели,защото българите не могат да правят шоколад и защото не са вкусвали шоколад.Алкохола на България се е доказал не по форуми а по световни изложения - по добре не плюй по нещо от което не разбираш.Техникаааа - та за която говориш по всяка вероятност е правена от баща ти и от майка ти.Като ти гледам акъла се сещам и защо нещо друго правено от тях не се е купувало от чужденци.Ти май съжаляваш за себе си като за продукция от вуликия строй.Съжаляваш че в този си вид си много зле пласирана стока.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Много точно казано. За съжаление новите поколения в България са продукт на американската пропаганда и промиването на мозъци и говорят без да имат реални наблюдения.

   Delete
  2. На трудовият човек не му оставало време за кафе ??? Е по-голяма тъпотия не можа ли да измислиш или си един от внуците на онези от горните етажи ?

   Delete
  3. "Anonymous May 19, 2014 at 10:17 AM", човекът обясни, че пиенето на кафе не е било основното занимание на хората по онова време, а не че въобще не е оставало време за кафе. Интересно е обаче, ти и кифлата "Бухахаха" на кого сте внуци, на някой от приземните етажи, мазето или канализацията?

   Delete
 14. :).Трябва да Ви кажа и една много практична причина за да съществуват Корекомите;като всяка гнила система и социализмът се нуждае от свежите долари ,които зароботват гражданите и зад граница.След като се връщат в България Те са принудени да ги похарчат всички къде ?В корекома :).

  ReplyDelete

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ НА САЙТА