ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇
СЛЕДВАЩА ПУБЛИКАЦИЯ>>>

17 comments:

 1. Replies
  1. На какво се смееш, младж, че не схванах? На сградата, която е съградена за 6 денонощия, а събаряха 7, ли? Или на настоящата градинка на мястото, която не се отличава видимо с нищо, 'щото няма виещи се опашки за преклонение пред значимостта и.

   Delete
  2. точно така ,браво!

   Delete
  3. Тъпако Liubomir Galabov, не се смей! Вие, които днес виете опашки пред пред новите мавзолеи, наречени "молове", сте милиони пъти по-манипулирани и жалки, от хората на снимката. Нещастници безгръбначни!

   Delete
 2. Стршна тъпотия ,не трябваше да я събарят тази сграда.

  ReplyDelete
 3. Опс ,една буквичка ми липсва.:)

  ReplyDelete
 4. Ленин и...? Втория незнам кой е :)

  ReplyDelete
 5. Мисля че Ленин и Карл Маркс...

  ReplyDelete
 6. Абсолютен тъпизъм да съборят Мавзолея. Не знам чии кратуни ги раждат тия "мъдри" идеи. Това можеше да стане поне музей на социализма, ако нещат да го използват за друго. Да се напълни с предмети, книги, снимки, видеозаписи и всякаква друга информация за тези, които не знаят. Защо трябва да се заличава и умишлено да се карат хората да забравят онова, което ни набиваха в главите толкова години. Най-малкото заради едната история трябваше да го запазят. Ние сме единствената соц. държава, която се опитва да изтрие историята си. Защото дъщеря ми сега ме пита "Мамо, ти живяла ли си по времето на социализма? Я ми разкажи, че имаме урок по история!" И слуша детето, мига на парцали и всичко му звучи като виц.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Има музей на социализма в София. И там са точно тези монументи, "предмети, книги, снимки, видеозаписи и всякаква друга информация за тези, които не знаят." Заведете дъщеря си там за повече обща култура.

   Delete
  2. Дали аз знам или не знам, че има музей на социализма няма голямо значение, защото не се занимавам с история и политика. Та ако не знам за музея, не е голяма загуба за мен. Странно ми е защо госпожата по история не ги заведе там или не им препоръча да отидат, а ги кара да питат родителите си що за чудо е било това нещо. И по темата за Мавзолея пак не мога да разбера защо не го използваха за нещо полезно, а решиха да го заличат та никой да не помни и да не научи.

   Delete
  3. Защото корумпираните и полу-грамотни уроди , които ни назначават за управници , не съградиха нищо , а само рушаха ! Такава беше директивата на задокеанските им господари . Псевдо-демократите на Костов са унищожителите на България , това кажете на дъщеря си !

   Delete
  4. Браво! Само че не се казват псевдо демократи на Костов а американските гъзолизници на Костов.

   Delete
 7. tova sa bjustovete na Dimitrov i Kolarov- te bjaha tam pogrebani

  ReplyDelete
  Replies
  1. sramota e da ne go znaete, e az sum rodena1953...

   Delete
 8. Това са бюстовете на Костов и Бакърджиев-героите на новото време!Мерзавци !

  ReplyDelete
 9. А колко от вас расли през социализма знаехте кои са Маркс и Енгелс? И колко дори и малко мръсния Ленинизъм не е доближавал до тяхната философия?

  ReplyDelete

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ НА САЙТА