ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇
СЛЕДВАЩА ПУБЛИКАЦИЯ>>>

4 comments:

 1. Неща като тези не са необходими на пазарната икономика... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Понеже икономиката ни е от най-пазарните... с тези европейски директиви, дето регулират всичко до най-малките детайли в ущърб на дребните и средните и в полза на чужди мулти-национални компании... Ебем ти и "пазарната" икономика, дето я имаме :)

   Delete
  2. Ние сами се навряхме там, където плащаме повече за членство, отколкото реално усвояваме като средства...наскоро четох и че се преориентираме към други пазари (местим се от европейския така да се каже :) ) а и политическата ни "класа" сама зароби малкия и среден бизнес..един единствен пример мога да дам: НАВРЯХМЕ си големите търговски вериги в градовете на всякакви места..дори под формата на маркети, а те поддържат ниски цени главно заради смачкването и абсурдните си клаузи да продават стоки на български производители..хем удариха производителите, хем малките търговци...а и за капак държавата ги обяви за ИНВЕСТИТОРИ НОМЕР 1...!! и ги освободи от ДДС

   Delete
 2. Не сме се "навряли" сами. Навряха ни гнусните политици. Трябваше да има допитване до народа и за ЕвроГейския съюз и за НАТО. Сетете се какви щяха да са резултатите.

  ReplyDelete

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ НА САЙТА